Регулярно вчені проводять різні дослідження, які розкривають наші очі на життя.

Якщо ви думали, що тема знаків Зодіаку пройде повз них, то ви помилялися. Наразі з'ясували, які знаки Зодіаку живуть менше за інших.

Знаки Зодіаку
Знаки Зодіаку

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

На першому місці із сумним рекордом – Скорпіон. Середня тривалість життя цих загадкових особистостей становить лише 63 роки. Астрологи стверджують, що Скорпіони, володіючи потужною внутрішньою енергією, часто пригнічують свої емоції, перетворюючи гнів і образу на отруйний коктейль, який роз'їдає їх зсередини. Уявіть собі: замість візиту до лікаря, вони вважають за краще терпіти біль, як справжні герої, але ця стійкість виявляється фатальною. Скорпіони, будьте обережні – не варто забувати про своє здоров'я.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Слідом йдуть Водолії із тривалістю життя у 72 роки. Ці волелюбні та креативні особи можуть кинути курс лікування, як тільки відчують себе трохи краще. Їхня непостійність і бажання миттєво перемикатися на нові ідеї заважають їм доводити почате до кінця. Водолії, пам'ятайте, що здоров'я - це не експеримент, а необхідна турбота про себе.

Больница
Больница

Раки та Стрільці

На третьому місці з життям близько 73 років розташувалися Раки та Стрільці. Раки, вразливі та емоційні, часто перевантажують себе стресом, що позначається на їхньому здоров'ї. А Стрільці, з їхньою імпульсивністю та прагненням до пригод, можуть забути про важливість самодисципліни у питаннях ЗОЖ. Їм варто пам'ятати, що життя – це не лише спонтанні поїздки, а й регулярні медичні обстеження.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Замикає п'ятірку Лев із тривалістю життя у 74 роки. Цей яскравий і харизматичний знак зодіаку зазвичай радує хорошим здоров'ям, але впертість може зіграти з ним злий жарт. Леви впевнені, що знають про своє здоров'я більше, ніж будь-який лікар. Їхня зарозумілість і небажання приймати поради можуть призвести до сумних наслідків.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Риби: рятувальники, але не для себе

На п'ятому місці в "антирейтинг" опинилися Риби, і, як стверджують астрологи, це не просто знак Зодіаку, а справжні емоційні океани. Середня тривалість їхнього життя становить 75 років. Риби - це знаки, які, як правило, мають дивовижну здатність відчувати настрій оточуючих. Вони ніби радари для емоцій, і це робить їх неймовірно чуйними до чужих страждань. Однак, на жаль, саме ця їхня чутливість стає причиною їхніх власних бід. Риби часто забувають про себе, занурюючись у світ чужих турбот, немов рятувальники, що кидаються у бурхливе море, щоб витягнути потопаючого.

Тривалість життя інших знаків зодіаку

За іншими знаками приблизні прогнози такі:

  • шосте місце: Терези - близько 78 років,
  • сьоме місце: Козероги та Тельці - 81 рік,
  • восьме місце: Діви - 82 роки,
  • дев'яте місце: Близнята - 86 років.

Знаки Зодіаку
Знаки Зодіаку

Читайте також:

Назавжди забудьте про будь-які стереотипи: риси, за які люблять усі знаки Зодіаку, гороскоп таке не розповість.

Головне – пережити кілька днів: 4 знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня .