Чи бувало таке, що ви могли передбачити майбутнє, чи бачили пророчі сни чи відходили від якогось місця і наступної секунди туди падала цегла?

Звісно, ​​у якийсь момент кожен із нас підозрює, що має якісь магічні здібності. Але чи це так насправді? Насправді існує цілих 7 ознак, що ви можете мати екстрасенсорні здібності.

Екстрасенс Кобзар: скрін з відео
Екстрасенс Кобзар: скрін з відео

1. Ви часто бачите сни, які здійснюються

Якщо ваші сни стають реальністю, це може свідчити про здатність бачити віщі сни. Уві сні наш мозок активно взаємодіє з біополем і може отримувати інформацію про майбутнє. Щоб перевірити наявність цієї здатності, спробуйте перед сном очистити свій розум, сконцентруватися на питанні, яке вас хвилює, і записати побачений сон після пробудження. Якщо сновидіння справдиться, це може бути свідченням вашого дару.

2. Техніка часто ламається у вашій присутності

Якщо у вашому біополі виникає нестабільність, домашні прилади та електроніка можуть вийти з ладу. Люди із екстрасенсорними здібностями часто пропускають через себе потужні потоки енергії, які можуть вплинути на роботу обладнання. Якщо у вас постійно перегорають лампочки або ламаються електроприлади, ви можете мати прихований дар.

Пульт від телевізора: скрін з відео
Пульт від телевізора: скрін з відео

3. У вас високий рівень емпатії

Якщо ви здатні буквально відчувати стан та емоції оточуючих, це говорить про надзвичайну чутливість вашої душі. Ви можете передбачати дії та думки людей без слів – вам досить просто перебувати поруч із ними та спостерігати. Така гостра інтуїція може бути ознакою екстрасенсорних здібностей.

4. Ви відчуваєте чиюсь присутність

Також ознакою екстрасенсорних здібностей може бути почуття, що хтось невидимо присутній поряд, особливо коли ви наодинці. Іноді ви можете чути звуки, які неможливо побачити або відчувати погляд людини. Хоча це може турбувати, це також одна з важливих ознак існування вашого дару.

5. Ви передчуєте біду

Люди з розвиненими екстрасенсорними здібностями нерідко відчувають невиразне занепокоєння чи тривогу перед негативними подіями. Ви можете інстинктивно відчувати небезпеку, що насувається, передбачаючи біду, яка незабаром станеться. Довіряючи цим передчуттям, ви зможете краще використовувати свої здібності та попереджати людей про погрози.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

6. Вам некомфортно з відчиненими дверима

Багато екстрасенсів відзначають, що залишення дверей відчиненими призводить до втрати енергії. Ця проблема пов'язана з енергетичними потоками, які виходять із простору через отвір. Якщо двері також дратують вас, це може бути ще однією ознакою ваших екстрасенсорних здібностей.

7. На вашій долоні є незвичайні лінії

Особлива дугоподібна лінія під вказівним пальцем, відома як "Кільце мага", є характерною ознакою людини з екстрасенсорними здібностями. Чим нижче розташована ця лінія, тим сильніші ваші здібності. Зверніть увагу на долоні, щоб зрозуміти, наскільки розвинений ваш дар.

Читайте також:

Яку долю несе місячне затемнення: прогноз кожного знака Зодіаку на кінець вересня

Місячне затемнення та кардинальні зміни : 4 знаки Зодіаку, яких незабаром занесе на повороті.