Після довгих мук, пов'язаних із хворобою, пішов із життя легендарний ведучий КВК Олександр Масляков.

Як повідомляють російські ЗМІ, все сталося дуже швидко. Беззмінний ведучий культової гумористичної передачі КВК помер на 83-му році, він був досить старий і хворий.

Інформацію про смерть Олександра Маслякова вже підтвердили у прес-службі КВК.

"З глибоким жалем повідомляємо про те, що 8 вересня 2024 року помер Олександр Васильович Масляков. Він був і залишиться назавжди легендою для всіх учасників руху КВК та мільйонів глядачів. З 1964 року він вів програму "КВК", ставши символом гумору та сатири в Росії і за її межами", - йдеться у відповідному телеграм-каналі гумористичної програми.

Зазначимо, що нині покійний Масляков обожнював російського диктатора Путіна, всіляко підтримуючи його агресивні дії не лише стосовно України, а й Грузії.

Путін кілька разів ставав почесним гостем КВК, де Масляков дозволяв йому читати зі сцени різного роду низькосортні жарти.

У 2022 році Кабінет міністрів України запропонував Раді нацбезпеки та оборони запровадити санкції щодо багаторічного провідного КВК Олександра Маслякова, а також інших російських гумористів та спортсменів, які брали участь у заходах в окупованому Криму.

Вже у 2024 році стало відомо, що у Маслякова була виявлена ​​невиліковна пухлина, через яку він повністю залишив КВК і вийшов з шоубізнесу.

Ті ж російські ЗМІ зазначали, що навіть Путін не захотів допомагати Маслякову, розуміючи, що життя гумориста скоро обірветься і немає сенсу "вливати" до нього якісь "почесні інвестиції". І це попри те, що Масляков багато років поспіль був довіреною особою Путіна на президентських виборах і намагався підтримувати його імідж.

Читайте також:

Будьте готові до цього: банкір розповів, що буде з курсом долара наступного тижня

Путіну дуже не повезло: знищений склад північнокорейських ракет, які він так довго випрошував в Ким Чен Ина

Українцям розповіли, як пройде зима і що буде з відключеннями світла