Нещодавно співачка Тіна Кароль подала приклад багатьом українкам і пройшла курс військової підготовки. Звичайно, ми не знаємо, що на нас чекає в майбутньому і це корисно - бути готовими до всього.

Наразі цей курс пройшла й інша українська знаменитість – колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука.

Володимир Остапчук і Катя Полтавська, фото з соцмереж
Володимир Остапчук і Катя Полтавська, фото з соцмереж

Про це Крістіна розповіла у своєму Instagram. Блогерка каже, що зважилася на це, аби краще розуміти українських захисників та опанувати військові знання. Три дні Христина Гірник жила у лісі у наметі. Блогерка ділиться, що весь цей час вона дізнавалася чимало нової інформації про військову справу, а також випробувала свої знання на практиці.

"Я пройшла курс молодого бійця. Три дні, які були переповнені такою кількістю інформації, практики, відчуттям втоми, що мені здалося, що це не три дні, а тридцять. Нас було 11 дівчат. Це все було по-справжньому, як у військових. Щоб ми змогли максимально наблизитися до того, через що проходять дівчата-захисниці", - поділилася блогерка.

Сториз Христини Горняк
Сториз Христини Горняк

Христина Гірник всі ці три дні жила в наметі, рила окопи, вчилася стріляти зі зброї, носила важке військове спорядження. За словами блогерки, вона справді була шокована від тієї кількості роботи, яку доводилося робити. Втім, вона не шкодує, що погодилася пройти курс молодого бійця, і дуже вдячна, що здобула новий та важливий досвід.

"Шок був постійно різним. Шок від того, як холодно спати вночі, але це не зима і умови були топ. Шок від навантаження. Шок від ваги, який постійно треба носити з собою. окопи треба рити, лежачи на землі, земля потім у тебе всюди. І так можу нескінченно проводити список", - поділилася своїми емоціями Христина.

Христина Горняк (Остапчук), фото: youtube.com
Христина Горняк (Остапчук), фото: youtube.com

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

"Вердикт - видалення нирки": колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про діагноз.