У ніч на 9 вересня на автодорозі державного значення “Київ-Чоп” сталася страшна аварія.

Так, стало відомо, що близько 03:00 на автодорозі "Київ-Чоп" пасажирський автобус Mercedes зіткнувся з припаркованим на проїжджій частині автопоїздом Renault. Трагедія сталась біля села Дроговиж, Стрийського району Львівської області неподалік від готелю-ресторану "Максим".

Про ДТП повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Сила удару була настільки великою, що водій автобуса загинув на місці внаслідок отриманих травм. Ним виявився 55-річний мешканець Рівненщини.

А ось дев’ять пасажирів, серед яких мешканці Києва, Чернігова, Закарпаття та Тернопільщини віком від 25 до 43 років, отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані. Їхні діагнози уточнюють лікарі.

Певні джерела повідомляють, що в автобусі їхали військові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили попередні обставини аварії та відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За даним фактом триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини трагедії та винні особи будуть притягнуті до відповідальності.

Читайте також:

"Російської мови для мене більше немає": відома актриса розповіла, як перейшла українською у 73 роки

Банки масово блокують карти українців: що потрібно знати, щоб ваші гроші не випарувалися

Поки Остапчук прикривається дітьми, його колишня дружина наважилася піти до армії: "Шок від того, що окопи треба рити"