Протягом тижня з 9 по 15 вересня ви зможете досягти всього з позитивним настроєм і тілом, що добре відпочив, як розповідає астролог Олена Максимова.

Овен.

Не намагайтеся надто сильно вразити того, хто вам цікавий. У цей час вони можуть не помітити ваші найкращі якості. Не відкладайте усунення будь-яких нездорових навичок, таких як надмірне вживання алкоголю або азартні ігри, - це позбавить вас проблем у довгостроковій перспективі.

Телець.

Ваша продуктивність досягає піку вранці, тому беріться за роботу раніше. Залишіть вечір для відпочинку, будь то читання гарної книги чи спілкування з друзями.

Близнюки.

Цього тижня секрети вийдуть на поверхню. Будьте чесні та рухайтеся вперед із впевненістю. Це не найкращий час для кардинальних змін на вигляд. Натомість зосередьтеся на підтримці здорового способу життя.

Рак.

Ідеальний час для початку нового шляху навчання, особливо, якщо це пов'язано з розширенням ваших знань. Підвищується фертильність, що робить цей час добрим для планування сім'ї.

Лев.

Відкладіть будь-які будівельні проекти, оскільки вони можуть виявитися дорожчими та затягнутішими, ніж передбачалося. Будьте уважні до переїдання; гідратація та вживання багатих водою продуктів, таких як кавун, підуть вам на користь.

Діва.

Подумайте про людей, які допомогли вам сформуватись. Довіртеся їхнім порадам і тримайтеся з ними поруч. Звертайте увагу на символи Всесвіту.

Терези.

Не треба маніпулювати ситуаціями — все стане на свої місця природним чином. Якщо ви мріятимете масштабно, ваші бажання збудуться. Це сприятливий час для фінансових інвестицій, особливо у власному бізнесі.

Знаки Зодіаку
Знаки Зодіаку

Скорпіон.

Займайтеся тим, що любите. Доля на вашому боці, і цього тижня у ваш світ можуть увійти люди, які змінять ваше життя. Будьте уважні до оточуючих.

Стрілець.

Може здатися, що перешкоди всюди, але не шукайте винних. Терпіння окупиться, особливо у середині тижня. Будьте уважні до тону своїх жартів, оскільки близькі можуть бути чутливішими, ніж зазвичай.

Козеріг.

Уникайте покупок з великими сумами грошей та будьте обережні з романтичними зв'язками на робочому місці. У ваше життя увійде значна людина, і любовні трикутники можуть ускладнити ситуацію.

Водолій.

Щастя буде знаходити вас на кожному кроці цього тижня. Чекайте на приємні сюрпризи на роботі і навіть цінних відкриттів під час подорожей. Якщо ви знайдете щось цінне, зробіть все можливе, щоб повернути це – власник буде дуже вдячний.

Риби.

Успіх прийде до тих, хто цінує свої ресурси та готовий багато працювати. Однак нерішучість може обійтися вам дорого, тож дійте впевнено.

«Це тиждень прориву і високих результатів. Докопуйтеся до правди. Не давайте себе обманути. Багато чого стане відомо. Для багатьох це буде травматично. Не бійтеся ставити перед собою високі цілі. Все вдаватиметься, якщо зумієте відмежувати цілі від страху та невпевненості у власних діях. Це тиждень перед місячним затемненням, яке відбудеться 18 вересня. Від роботи відволікатимуть усі навколо. Через це встигатимете менше, ніж планували. Налагодяться справи Стрільців, Дів і Скорпіонів. Цим трьом знакам все вдаватиметься з першого разу. Любитимете весь світ і він відповідатиме взаємністю», - каже астролог Олена Максимова.

Читайте також:

"Підказки, куди рухатися далі": 4 знаки Зодіаку, яким неминуче пощастить

Ваша година настала: знаки Зодіаку, які отримають усе, про що мріяли вже у вересні

Вересень – найгірший місяць для одного знака Зодіаку: на кого чекають серйозні випробування