Україна феєрично виступила на Євробаченні у 2024 році. Вся Європа була вражена нашими сильними та талановитими співачками Аlуоnа alyona та Jerry Heil.

Не можна не відзначити той факт, що до вокального конкурсу артистки начебто регулярно лили разом і складалося враження, що деетом тільки для Євробачення їхня робота не обмежиться. Але зараз вони завжди порізно і aluop alyona розповіла, чи був конфлікт між ними.

Автор и исполнительница хита "Охрана, отмена" Jerry Heil (Яна Шамаева)
Автор и исполнительница хита "Охрана, отмена" Jerry Heil (Яна Шамаева)

33-річна реп-виконавиця пояснила, що насправді артисти між собою майже не конфліктували, адже вони абсолютно різні за темпераментами – вона жорсткіша, а Jerry Heil – м'яка.

"Я експресивна, щось там сказала, а Яна - вона така, вона така м'яка. Ми різні, я жорстка сила, вона м'яка сила", - пояснила артистка.

Реперша також зізналася, чому наразі не видно спільної роботи дівчат, яка була перед участю у "Євробаченні". За її словами, їхні шляхи розійшлися, бо кожна з них продовжує своє життя.

АІуопа alyona та Jerry Heil
АІуопа alyona та Jerry Heil

Тому, коли закінчився конкурс, вони обоє поринули в той свій світ, в якому залишили родину, стосунки, пісні, які планували записати. Тому зараз кожна з них наздоганяє те, що хотіли продати раніше.

"Це, напевно, правильно, щоб не вигоряти один від одного, ми розійшлися реалізувати те, що відклали, щоб потім як з'єднатися!", - пояснила Аlуоnа alyona.

Читайте також:

Відома співачка "проїхалася" Настою Каменських, дісталося і Потапу: "Немає пісень, немає позиції" .

Настя Каменських зізналася , що їй дуже тривожно і роздала поради українцям: дихати, співати та готувати .

"Вона все знала і грала за його правилами" : блогер розповів деталі розлучення Каменських і Потапа, що готується.