Тіна Кароль останнім часом не тільки розквітла в плані краси, а й розмерзлася в плані відкритості по відношенню до інших людей.

Так, вона почала більше ділитися своїм особистим життям із шанувальниками у соцмережах і буквально перетворилася на українську Тейлор Свіфт. А ще вона дуже часто показує свою ідеальну фігуру, над яким явно багато працює, адже співачка не раз визнавала, що схильна до повноти.

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

І поки всі прощаються з восени і дістають теплі светри, Тіна Кароль продовжує ставити осіннєтренди і хвалитися сталевим пресом.

У фан-акаунті Тіни в Instagram з'явилося фото, яке будь-якого зарядить на спортивну та здорову осінь. Адже у кадрі співачка постає у розкішній формі, а не ховає своє тіло під теплим та затишним одягом (який дозволяє приховати наші фуд-грішки).

Спортивний комплект із крихітних сірих шортиків та бра підкреслив рельєфну фігурку Кароль, напрацьовану регулярними тренуваннями. Як відомо, зірка любить найскладнішу аштанга-йогу, робить кардіо. І результат відповідний. Ти тільки подивися на цей сталевий прес співачки та прокачані м'язи всього тіла! Це не той момент, коли знаменитість просто підготувалася до літнього сезону, щоб сяяти у міні-сукнях чи бікіні. Це стиль життя Тіни Кароль, який забезпечує їй розкішне тіло навіть восени.

Читайте також:

Тіна Кароль показала , чи натуральна її краса 25-річної дівчини: "Все вже бачили?" .

Тіна Кароль роздяглася і її тіло 25-річної дівчини шокувало, Дан Балан втратив золото: "Найкрутіше - це процес" .

Тіна Кароль обтягла ідеальні форми та захопила новим хітом: такого шоу "кішечки" ще не бачили.