Крім знаків Зодіаку, у кожної людини за датою її народження є і дерево-покровитель і знати це вкрай важливо для розуміння себе і того, як залучити удачу.

Тобто це ще називається гороскоп друїдів і він може багато про вас розповісти.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Яблуня (23 грудня - 1 січня, 25 червня - 4 липня)

Яблуня - символ відкритості та чарівності. Люди, народжені під цим деревом, зазвичай є привабливими та делікатними особистостями. Вони безкорисливі та готові віддати останнє, щоб допомогти іншим. Яблуні живуть теперішнім моментом, цінують комфорт та сімейне тепло. Сентиментальність та затишок – важливі риси їхнього характеру.

Ялиця (2–11 січня, 5–14 липня)

Ялиця символізує інтелігентність і культурність. Люди, пов'язані з ялицею, схильні до самотності і мають сильне почуття власної гідності. Вони часто захоплюються мистецтвом та антикваріатом. Незважаючи на свою стриманість і терплячість, вони можуть бути примхливими та вимогливими, що іноді створює труднощі в особистому житті.

В'яз (12–24 січня, 15–25 липня)

В'яз є поєднанням краси, інтелекту і харизми. Ці люди зазвичай не звертають уваги на зовнішній вигляд, віддаючи перевагу зручності та простоті. Вони спокійно ставляться до життя і мають гарне почуття гумору. Не люблять складнощів, але сильно переживають невдачі.

Гороскоп друїдів, зображення з вільних джерел
Гороскоп друїдів, зображення з вільних джерел

Кіпаріс (25 січня - 3 лютого, 26 липня - 4 серпня)

Кіпаріс - символ гармонії та самодостатності. Люди, народжені під цим деревом, схильні до фаталізму і спокійно пливуть за життям. Їхня головна мета — щастя. Кіпариси доброзичливі, мрійливі та не люблять суперечок. Вони завжди готові допомогти і піклуються про близьких.

Тополя (4–8 лютого, 5–13 серпня)

Тополя є поєднанням успішності і внутрішньої чутливості. Ці люди можуть здаватися сміливими і впевненими, але всередині часто відчувають невпевненість і потребують підтримки. Песимізм та нерішучість можуть заважати їм повністю насолоджуватися життям.

Кедр (9-18 лютого, 14-23 серпня)

Кедр уособлює оптимізм та впевненість у собі. Люди, народжені під цим деревом, люблять бути у центрі уваги та швидко адаптуються до будь-якої ситуації. Вони горді, сентиментальні і мають гарне почуття гумору, але можуть бути схильні до впливу оточуючих.

Сосна (19-28/29 лютого, 24 серпня - 2 вересня)

Сосна - символ раціональності та завзятості. Ці люди — чудові організатори і завжди готові до ризику. Вони рішучі, дисципліновані та прагнуть успіху. Їх слабкість — любов, яка може бути бурхливою та непостійною.

Іва (1-10 березня, 3-12 вересня)

Верба пов'язана з мінливим настроєм. Люди, народжені під цим деревом, можуть бути одинаками, але також легко насолоджуються увагою оточуючих. Вони примхливі, але роблять це усвідомлено, щоб досягти своїх цілей або розважитися.

Липа (11-20 березня, 13-22 вересня)

Липа - символ спокою та врівноваженості. Люди під цим деревом легко викликають симпатію та довіру. Вони мають хороші організаторські здібності і часто товариські. Однак вони також можуть бути ревнивими та суперечливими.

Ліщина (22-31 березня, 24 вересня - 3 жовтня)

Ліщина має магічну чарівність і привабливість. Ці люди добрі та терплячі, але можуть виявляти злість та небезпеку залежно від настрою. Вони оригінальні і непередбачувані, які чесність і принциповість іноді призводять до зайвої критичности.

Некоторые деревья могут быть опасны
Некоторые деревья могут быть опасны

Горобина (1-10 квітня, 4-13 жовтня)

Горобина символізує чарівність та мужність. Ці люди є гіпервідповідальними і прагнуть жити самостійно. Хоча вони можуть бути замкнутими, вони завжди готові дарувати радість оточуючим. Комплекс провини та внутрішні переживання часто впливають на їхнє життя.

Клен (11-20 квітня, 14-23 жовтня)

Клен асоціюється з бажанням виділятися та прагненням до визнання. Люди під цим деревом люблять компліменти та сюрпризи, але часто їхні ідеї залишаються нереалізованими через брак терпіння. Вони цікаві та начитані, але схильні будувати повітряні замки.

Горіх (21-30 квітня, 24 жовтня - 2 листопада)

Горіх – символ суперечливості та справедливості. Ці люди вірні, але непостійні. Вони люблять ускладнювати ситуацію і можуть завдавати страждань як собі, так і іншим. Емоційні та ревниві, вони мають багато друзів та недругів.

Жасмин (1-14 травня, 3-11 листопада)

Жасмин представляє свободу та веселощі. Ці люди оточують себе безліччю спілкування та яскравих вражень, хоча зовні можуть здаватися поверховими. У глибині вони чутливі, розважливі і часом сумні.

Каштан (15 травня - 24 травня, 12 листопада - 21 листопада)

Каштан - це символ привабливості та оригінальності. Люди, народжені під цим деревом, незалежні і мають унікальні погляди та ідеї, що часом може шокувати оточуючих. Вони ідеалісти, які вірять у найвищу справедливість і моральність, і готові відстоювати свої принципи, не замислюючись про наслідки.

Ясень (25 травня - 3 червня, 22 листопада - 1 грудня)

Ясен уособлює красу та складний характер. Ці люди незалежні, але вимагають безмежної відданості від своїх друзів та близьких. Вони люблять бути в центрі уваги і мають самолюбство і егоїзм. Життєві труднощі вони долають з легкістю та усмішкою. Незважаючи на свою примхливість, вони щедрі та раді ділитися з оточуючими.

Гороскоп друїдів, зображення з вільних джерел
Гороскоп друїдів, зображення з вільних джерел

Граб (4-13 червня, 2-11 грудня)

Граб символізує дисципліну та старанність. Люди під цим деревом схильні до підпорядкування встановленому порядку та рідко відхиляються від правил. Вони бояться зробити помилку і відчувають страх перед прийняттям рішень, що робить їх обережними та обдуманими. Граби вважають за краще дотримуватися встановлених норм і бояться ризикувати, що іноді обмежує їхні можливості.

Інжир (14-23 червня, 12-20 грудня)

Інжир – це символ чутливості та вразливості. Люди, народжені під цим деревом, мають тонку психіку і можуть бути лінивими, хоча усвідомлюють свої слабкості та прагнуть їх подолати. Навколишнє оточення сильно впливає на їх стан: у сприятливих умовах вони розквітають, а у важких ситуаціях можуть занепадати. Інжири потребують комфортної та підтримуючої атмосфери для розкриття своїх найкращих якостей.

Дуб (21 березня, день весняного рівнодення)

Дуб представляє гордість, витривалість та наполегливість. Люди під цим деревом безкомпромісні та незалежні, що іноді може призводити до агресивних та різких реакцій. Вони прагнуть досягти своїх цілей і, хоча могли б досягти більшого, якби були більш гнучкими і дипломатичними, їхня рішучість і завзятість допомагають їм досягати успіху.

Береза ​​(24 червня, день літнього сонцестояння)

Береза ​​– символ чистоти та гармонії. Люди під цим деревом скромні, ніжні та доброзичливі. Вони позбавлені агресії і мають високий рівень терпимості та уважності до близьких. Берези сентиментальні та чутливі, легко адаптуються до різних умов життя та насолоджуються її проявами.

Маслина (23 вересня, день осіннього рівнодення)

Маслина уособлює доброту та терпіння. Ці люди стримані і не люблять суперечок та агресії. Вони мають сильно розвинене почуття справедливості та відповідальності, вміють володіти собою і не витрачати нерви даремно. Маслини є інтелігентними людьми, які люблять читання, навчання та роздуми. Вони прагнуть наповнювати себе новими знаннями і віддають перевагу спокійному, розмірковуючому існування.

Бук (21-22 грудня, день зимового сонцестояння)

Бук символізує красу, спритність та вдумливість. Люди, народжені під цим деревом, є максималістами та впевненими у собі. Вони беруть від життя всі, економні та розважливі, але при цьому не скупляться і вміють правильно організувати сімейний бюджет. Буки завжди зважують усі за і проти, і їхній підхід до життя можна охарактеризувати як раціональний та практичний. Вони яскраво виражені матеріалісти, котрим щастя який завжди стоїть першому місці.

Читайте також:

Назавжди забудьте про будь-які стереотипи: риси, за які люблять усі знаки Зодіаку, гороскоп таке не розповість.

Процвітання чи нові труднощі: яким буде рік Зеленої Дерев'яної Змії у 2025 році.