Українські знаменитості вже давно відновили свої тури Україною, незважаючи на підномашстабну війну, яку розпочала росія.

Ось і в п'ятницю, 13 вересня, у Наді Дорофєєвої був виступ у Львівській області, який підтвердив сакральність еати п'ятницю, 13-ту, адже розпочалася перестрілка.

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж
Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

Менше ніж за годину після завершення концерту гурт фанатів на вулиці влаштував бійку. Наразі причини сутички невідомі. У сварку втрутився чоловік у формі. Щоб розігнати збіговисько, він використав пістолет і вистрілив у повітря. Присутні зняли цей момент та поширили відео інциденту у мережі. Користувачі припустили, що невідомий, який стріляв, може бути охоронцем Дорофєєвої.

Співачку засипали питаннями та звинуваченнями. Наді дорікнули, що її команда причетна до бійки. Вона не почала мовчати і вийшла на зв'язок у своєму Instagram. Артистка прокоментувала ситуацію і наголосила, що чоловік у формі не має жодного стосунку до неї.

Сториз Наді Дорофєєвої
Сториз Наді Дорофєєвої

За словами виконавиці, вона нічого не знала про бійку, адже перебувала після концерту у гримерці. В той же час каже, що чула постріл, але подумала, що їй здалося. Дорофєєва звернулася до організаторів заходу та сподівається, що вони знайдуть винних у бійці.

" Зараз мене згадують у новині, що вчора після концерту в Червонограді, як пишуть у заголовках, "охорона Наді Дорофєєвої побила людей". По-перше, у мене немає охорони. На концертах усі організатори замовляють охоронців, щоб захід проходив безпечно. Відбулася якась жерсть. Я бачила відео, як якась людина, я не знаю, але стріляє вгору, якась сутичка. Ми і самі почули постріл. Може, здалося. Але, на жаль, не здалося. Я сподіваюся, що відповідні люди, служби, організатори розберуться із цим питанням ”, - сказала знаменитість.

Читайте також:

Надя Дорофєєва без макіяжу вирубалася, бачив Кацурін: "Ох і день".

Надя Дорофєєва показала мітки на тілі, Кацурін був поруч: "Особистий сенс".

Надя Дорофєєва зізналася, як напивалася перед концертом через проблеми: "Було страшно і сумно" .