Усі ми пам'ятаємо шоу на СТБ "Все буде добре" з шалено чарівною Надією Матвєєвою. Хтось з нетерпінням чекав на шоу і черпав для себе важливі знання.

Нині вже давно не було нових випусків, а 55-річна Надія Матвєєва займається своїм особистим життям. До речі, вона будує відносини з хлопцем, які набагато молодші за неї, про що вона заявляла в крайніх інтерв'ю. Нині ж Матвєєва шокувала новою заявою.

Надежда Матвеева
Надежда Матвеева
Надежда Матвеева

Виявляється "Надія" - не її справжнє ім'я. Зміна імені була пов’язана з її кар’єрою на телебаченні, де образ Надії став знаковим для глядачів. Попри те, що офіційно ведуча не має наміру змінювати документи, вона розповіла, що Людмилою її називають тільки мама та кілька подруг, які були з нею ще до її медійної популярності.

Для неї питання імені не мало великого значення. Вибір імені сприймався як свого роду подарунок долі, який вона прийняла як щось природне і визнане самостійно, хоча й без усвідомлення. Це ім’я стало невід’ємною частиною її ідентичності, і вона сприйняла його як частину себе. Переїхавши до Києва, вона вирішила змінити своє ім’я. В документах вона залишалася Людмилою, але у щоденному житті її почали називати Надією.

Надежда Матвеева
Надежда Матвеева

Читайте також:

Надя Дорофєєва без макіяжу вирубалася, бачив Кацурін: "Ох і день".

Надя Дорофєєва показала мітки на тілі, Кацурін був поруч: "Особистий сенс".

Надя Дорофєєва зізналася, як напивалася перед концертом через проблеми: "Було страшно і сумно" .