Настя Каменських зараз одружена з продюсером та репером Потапом, але їм часто приписують розлучення та зради один одному.

Звісно, ​​Алекей Потапенко не перший її чоловік і до нього Насті Каменські мали ще одні гучні стосунки. Ким був цей чоловік, як він виглядав і чому вони зі співачкою розлучилися?

Настя Кменских
Настя Кменских
Настя Кменских

Ще в 2005 році, коли Анастасія була студенткою столичного ВИШу – в її життя прийшло перше велике кохання. Його звали Володимир Дятлов і спочатку він став для Каменських просто другом. Згодом їх стосунки перевтілились у романтичні та кохання.

В той час Анастасія Каменських активно будувала творчу карʼєру. Обранець всіляко її підтримував. Пара не приховувала свої стосунки від шанувальників. До речі, в Інтернеті й досі можна знайти спільні світлини колишньої зіркової пари. Чому ж не склалося життя Насті Каменських та Володимира Дятлова?

Володимир Дятлов, фото із соцмереж
Володимир Дятлов, фото із соцмереж

В їх романтичні стосунки втрутився трагічний випадок. В 2006 році Настя разом із коханим повертались на машині з концерту. Під час подорожі вони потрапили в серйозну автомобільну катастрофу. В салоні на той момент були самі закохані, а також – родина Володимира Дятлова. Автівка перевернулася 8 разів. В ДТП загинули сестра та батьки хлопця Анастасії Каменських.

Втративши рідних, Дятлов вирішив повернутися до рідного міста Миколаєва. Там в нього залишилася бабуся, якій потрібна була підтримка. Каменських залишилась в Києві та продовжила будувати пісенну карʼєру. Певний час пара продовжувала підтримувати стосунки на відстані. Але з часом почуття охолонули і в 2009 році пара розійшлась остаточно.

Володимир Дятлов та Настя Каменських, фото із соцмереж
Володимир Дятлов та Настя Каменських, фото із соцмереж

Каменських і Дятлову вдалось зберегти теплі стосунки після розлучення. Відомо, що з часом Володимир зміг стати директором сільськогосподарського підприємства та відкрити власний заклад харчування в місті Миколаєві.

Читайте також:

Настя Каменських поскаржилася на ненависть у її бік: "Завжди став себе на перше місце".

Настя Каменських поставила всіх на місце щодо відпустки: "Не повинен відчувати провину за те, що хоче відпочити".

Настя Каменських зізналася, що їй дуже тривожно і роздала поради українцям: дихати, співати та готувати.