Всім відомо, що Оля Полякова одружена з Вадимом Буряковським, який старший за артистку на 16 років. Пара має дві прекрасні дочки - Машу та Алісу - і вважається одна з міцних пар України, бо 11 вересня було 20 років, як вони разом.

Звичайно, "Королева ночі" розповідала, що спочатку була, як донька для Вадима, і він задовольняв усі її хотілки, бо мав достатньо грошей. Нині ж більше Оля – годувальник у сім'ї. Так що ж утримує пару разом зараз і чи доходили їх розмови до того про розлучення?

Оля Полякова и муж
Оля Полякова и муж
Оля Полякова и муж

Невідомо, жи це жарт чи правда, але Оля розповіда, що не дуже хоче ділити спільне майно. Кожного разу, коли їхні конфлікт доходив до точки, коли вони сідали за стіл та обговорювали, як будуть розпоряджатися нерухомістю, бізнесмен заявляв, що все залишить своїй дружині та дітям. Це настільки підкуповувало, що Оля в свою чергу кожного разу відмовлялася від ідеї покинути його.

Оля розповідала і про власне ставлення до імовірних зрад чоловіка. За словами Полякової, Вадим з іншої епохи, а тому вона не боїться, що він буде невірним, так як він не здатен правильно ховатися. Мовляв, з коханкою може зв’язатися лише стаціонарним телефоном.

Оля Полякова
Оля Полякова

Читайте також:

Оля Полякова після чуток про зраду "поставила крапку над і": такого ще не бачили.

Маша Єфросиніна зізналася у коханні Олі Поляковій: ось як вони приємно проводять час разом.