Популярна виконавиця Настя Каменських приєдналася до міжнародної ініціативи No al Bullismo, спрямованої на вирішення проблеми булінгу в усьому світі.

Цей проект, створений італійським блогером і мільйонером Людовіко Альдасіо, має дебютувати в Європейському парламенті в Римі, а потім бути представлений у школах по всій Італії, щоб запобігти глузуванням серед дітей.

У своїй участі в проекті Каменських поділилася ідеями про ефективні стратегії боротьби з глузуванням (буллінгом), спираючись на свій особистий досвід за її 20-річну кар'єру в музиці.

Настя Каменських, фото із соцмереж співачки
Настя Каменських, фото із соцмереж співачки

Вона висловила сподівання, що суспільство зрештою відійде від буллінгу, наголосивши на важливості створення атмосфери взаємної підтримки та визнання.

Каменських зазначила, що її багаторічний досвід на сцені змусив її гостро усвідомити емоційний вплив несправедливих звинувачень та образливих коментарів. Вона уявляє собі світ, у якому люди цінують і підтримують один одного, особливо в Україні, де війна, що триває, позбавила багатьох підлітків звичайного дитинства, що наголошує на необхідності посилення солідарності та допомоги.

Настя Каменських, фото із соцмереж співачки
Настя Каменських, фото із соцмереж співачки

«Співаючи на сцені вже понад 20 років, я, як ніхто, розумію, що таке невиправдані звинувачення та болісні образи, які можуть дуже сильно ранити. Я мрію про те, щоб люди в усьому світі цінували одне одного, підтримували, об'єднувалися заради великих мрій, а не ранили серце. Особливо хотілося, щоб так було в Україні, де через війну у наших підлітків і так немає повноцінного дитинства, отже, підтримка важлива, як ніколи», - сказала українська зірка.

Читайте також:

Маша Єфросиніна зізналася у коханні Олі Полякової: ось як вони приємно проводять час разом

"Холостячка" скасовується: Нікітюк злилася в поцілунку і показала коханого, який на 8 років молодший

А що то там за біле? Надя Дорофєєва в ліжку засвітила зайвого