БФ Acted продовжує надавати суттєву підтримку українцям, які опинилися у складній ситуації. Наразі організація пропонує допомогу мешканцям шести областей за допомогою віддаленої реєстрації, повідомляє видання «napensii».

Acted регулярно оновлює свої місця реєстрації, щоб гарантувати, що допомога доходить до нужденних. Також було названо громади, які мають право на багатоцільову грошову допомогу та програму «Гроші на опалення».

Запорізька область:

Степненська громада: має право на програму "Гроші на опалення".

Долинська громада (Нижня Хортиця): допомога надається за програмою «Гроші на опалення». Реєстрація ґрунтується на списках місцевих органів влади.

Миколаївська область:

Громада Очаків: учасники відбираються для програми опалення за списками місцевих органів влади.

Сумська область:

Община Черничан, Пологівський район: включає Пологи та Бакирівку. Реєстрація для отримання допомоги на опалення базується на списках місцевих органів влади.

Зноб-Новгород ОТГ Кренідівський старостат: Очкіно, Журавка.

Кривоносовский старостат: Кривоносовка, Хильчичи, Боровичи, Таборище.

Реєстрація допомоги здійснюється за списками місцевих органів влади.

Харківська область:

Донецька громада, Ізюмський район: пропонує підтримку "Гроші за опалення".

Ізюмська громада, Левківський старостат: також включений до програми опалення. Реєстрація залежить від списків, наданих місцевими органами влади.

Гроші, фото: youtube.com
Гроші, фото: youtube.com

Підтримка MPCA для вразливих груп:

Куп'янський район: Шевченківська громада.

Чугуївський район: Чкаловська Т.К., Чкалове.

Реєстрація здійснюється за списками вразливого населення місцевих органів влади.

Херсонська область:

Нововоронцовська громада: включає Нововоронцовку, Шевченківку, Нововоскресенську та Осокорівку. Допомога в опаленні надається за списками місцевих органів влади.

Білозерська громада: включає Таврійське. Реєстрація на програму опалення здійснюється за списками місцевих органів влади.

Чернігівська область:

Новгород-Сіверська громада: охоплює Аршуки, Полюшкіно, Ясне, См'яч, Будище, Пушкарі, Ковпинку та Кремський Бугор. Підтримка надається вразливим категоріям, реєстрація яких здійснюється місцевими органами влади.

Крім цього, було казано посилання , за яким можна заповнити форму.

Ці програми спрямовані на допомогу жителям, особливо вразливим до економічних труднощів, за допомогою багатоцільової грошової допомоги та допомоги з опаленням протягом зими.

Реєстрація та право на отримання допомоги тісно координуються з місцевими органами влади для забезпечення ефективного та справедливого розподілу допомоги.

Читайте також:

Українцям виплатять гроші на дітей: хороші суми надходитимуть щомісяця

Переселенці отримають нові виплати – від 10 тисяч гривень для ВПО

Українцям виплатять по 16 тисяч на опалювальний сезон