Не раз уже ходили розмови про те, що путін прислухається не лише до своїх генералів, а й не гребує відстежувати сакральні дати.

Також усім відомо про шамани путина. Як виявилося, цілком імовірно, що щодо війни з Україною він радився саме з ними. Це стверджує російський журналіст Михайло Зигар у великій статті у німецькому журналі Der Spiegel.

Володимир Путін, фото: youtube.com
Володимир Путін, фото: youtube.com

Автор посилається на джерела, наближені до Кремля. Ті, мовляв, кажуть, що головною метою обох поїздок путіна до Монголії, а згодом у Туву стали саме шамани. Це вже третій його візит до Монголії за останнє десятиліття, а в Туві він бував багато разів.

"Зараз у Москві ходять чутки, що для використання ядерної зброї путіну потрібне благословення шаманів. Без їхньої згоди він не міг піти на такий серйозний крок, боячись розгнівати духів. І нібито повернувся з Монголії задоволений" , - йдеться у матеріалі.

Втім, навіть сам автор визнає, що немає підтвердження цієї фантастичної версії.

Водночас під час спільних із колишнім міністром оборони Сергієм Шойгу до Туви (звідки останній рід) обидва нібито брали участь у шаманських ритуалах. Це захоплювало російського президента не менше ніж православна містика.

Сергій Шойгу, фото: youtube.com
Сергій Шойгу, фото: youtube.com

Шамани, йдеться у статті, пообіцяли путіну успішну війну. При цьому автор посилається на політолога з дуже суперечливою репутацією Валерія Солов'я, який у 2022 році стверджував, що нападу Росії на Україну передував язичницький обряд, який шамани провели для путіна у його резиденції у Сочі. Вони нібито приносили в жертву орла та передбачали успіх військової операції.

Зазначимо, що Адольф Гітлер та його найближче оточення також були відомі своїм захопленням окультними науками.

Адольф Гитлер, фото: скриншот You Tube
Адольф Гитлер, фото: скриншот You Tube
Адольф Гитлер, фото: скриншот You Tube

Читайте також:

Путін ще ніколи так не боявся , у нього залишилося замало часу: що зараз відбувається у Кремлі .

Путін відчуває свої останні дні : вже терміново відправив Шойгу в "пекельну поїздку" .