Надя Дорофєєва, як і багато інших українських знаменитостей, під час повномашстабної війни вважала за краще залишитися в країні та допомагати своїй Батьківщині.

Зараз артистка виступає у різних містах України і не обходиться без проблем та навіть небезпечних моментів. Нещодавно після концерту в Червонограді почалася стрілянина і співачку звинувачували в тому, що стріляли саме її охоронці. До того, як з'ясувалось, була бійка фанатів, що прокоментувала і сама співачка.

Надя Дорофєєва, фото із соцмереж
Надя Дорофєєва, фото із соцмереж

"Мене відмічають на новині, що вчора після концерту у Червонограді охорона, як пишуть заголовки, побила людей. По-перше, у мене немає охорони. Друзі, на концертах всі організатори замовляють охоронців, щоб захід проходив безпечно", — сказала зірка.

Співачка додала, що події відбувалися через 40 хвилин після закінчення концерту.

"Жесть, яка сталася, я бачу у Telegram-каналах відео, де якась людина, можливо це охоронець, я не знаю, стріляє вверх, якась заворушка. Це вже було після концерту, ми самі почули постріл, знаходячись у гримерці. Подумали може нам здалося, але, на жаль, не здалося. Я сподіваюся, що відповідні люди, служби та організатори розберуться з цим питанням, тому що це абсолютно не нормально", — додала Дорофєєва.

Також Дорофєєва зізналася, що вона і її команда чули постріл

Сториз Наді Дорофєєвої
Сториз Наді Дорофєєвої

Читайте також:

Надя Дорофєєва без макіяжу вирубалася, бачив Кацурін: "Ох і день".

Надя Дорофєєва показала мітки на тілі, Кацурін був поруч: "Особистий сенс".

Надя Дорофєєва зізналася, як напивалася перед концертом через проблеми: "Було страшно і сумно" .