Для багатьох городників уже добіг кінця період збору врожаю і вони займаються завершальними справами на своїй ділянці.

Але важко сперечатися з тим, що догляд за врожаєм теж потрібен. А точніше – його правильне зберігання. Давайте розберемося, як правильно зберігати груші після того, як ви зірвали їх із дерев.

Груша, зображення з вільних джерел
Груша, зображення з вільних джерел

Важливо завжди пам'ятати про те, що врожай груш "терпіти" не може: на зберігання його варто відправляти відразу ж, як він був зібраний.

Однак спочатку плоди потребують охолодження. У такому разі ймовірність того, що груші зберігатимуться довго, значно підвищиться. Після того, як ви охолодили врожай, варто підшукати потрібну тару для зберігання.

Вибираємо місце, куди не проникають сонячні промені: врожаю груш потрібна темрява. Температура у вибраному приміщенні має бути відповідною.

Для того, щоб груші зберігалися добре, у приміщенні має бути прохолодно. Тому слідкуйте за тим, щоб температура повітря не піднімалася вище за один градус.

У такому разі груші зберігаються дуже добре. Перед вживанням беруть необхідну кількість плодів і зберігають за кімнатної температури.

Груші, зображення з вільних джерел
Груші, зображення з вільних джерел

Читайте також:

Не лише часник чи цибуля: яку зелень можна посіяти навіть у листопаді, щоб зібрати ранній урожай.

Перезимують без проблем і відновлять ґрунт: які 2 рослини потрібно висадити до листопада.

Закопайте це листя в город у жовтні, і ґрунт стане родючим чорноземом.