Українська співачка Настя Каменських нещодавно з'явилася на публіці зі своїм чоловіком, продюсером Потапом, поділившись щирими думками про їхній шлюб. У своєму блозі іспанською мовою вона розповіла про важливу роль, яку її сім'я грає у її житті.

Каменських заявила, що її сім'я є ядром її ідентичності, наголосивши на непохитній підтримці її матері як джерело сили. Вона з теплотою згадала свого покійного батька, заявивши, що, хоч його більше немає з нею, він залишається в її думках і серці.

Скрін публікації Насті Каменських
Скрін публікації Насті Каменських

Співачка також наголосила на важливості свого чоловіка, Олексія Потапенка, назвавши його постійною підтримкою у її житті. Вона висловила подяку за те, що її оточує така сильна мережа кохання, яка, на її думку, необхідна для її благополуччя та успіху.

На додаток до своїх зворушливих слів вона поділилася рідкісною фотографією пари, що демонструє їх глибокий зв'язок і прихильність один до одного.

Скрін публікації Насті Каменських
Скрін публікації Насті Каменських

«Мій коханий чоловік Льоша, мій супутник життя, підтримує мене у кожному моєму кроці. Кожен з них нагадує мені про те, як мені пощастило, що навколо мене така сильна мережа любові. Сім'я - це все», - заявила вона.

Читайте також:

Леся Нікітюк у зухвалому купальнику блиснула зоною бікіні крупним планом: там дуже спекотно

Настя Каменських стала жертвою глузувань: "Ранили серце"

А що то там за біле? Надя Дорофєєва в ліжку засвітила зайвого